Polski English Croatia Germany Czech Republic Slovakia Russia Lithuania Latvia Estonia Bulgaria Denmark Hungary Romania Saudi-Arabia
Bærekonstruktionen for aluminiumsbalkoner

Af hensyn til holdbarheden samt konstruktionens æstetiske helhed – er både de bærende stolper, rammen til rækværket, forbindelseselementer samt ankre udført som aluminiumsprofiler i passende udformede konstruktioner. En omhyggeligt udvalgt aluminiumslegering sikrer høj modstandsdygtighed ved statiske og dynamiske belastninger.

Materiale til udfyldning af balkonens platform

De består som regel af plader af armeret beton, som følge af den store popularitet, dette materiale har. De ses også udfyldt med glimrende imitationer af træ eller sten, hvilket har opnået stor popularitet her i landet.

De bedste materialer til rækværk på balkoner

Perforeret metal samt sikkerhedsglas er blandt de mest populære materialer. Rækværket sættes fast i rammen, og udføres oftest i pulverlakerede aluminiumsprofiler. Man kan opnå et unikt udseende takket være den brede farvepalet i RAL-farverne.

Systembalkoner i aluminium:

Balkonerne fra Euro-Technics er udstyret med et gennemtænkt og effektivt system til vandafledning. På de fleste beton- eller stålbalkoner løber regnvandet ned på den nederste etage, som ofte oversvømmes og medfører, at der skabes fugtpletter, hvilket fører til at bygningen nedbrydes. Holdbarheden ved vores balkoner er usammenlignelig med sådanne materialer som stål eller beton. Under gunstige forhold kan deres levealder nå op på kvarte eller halve århundreder.

Udfyldning med HPL-plader

Disse opfylder de højeste æstetiske krav, og kan anvendes i mange år ud i fremtiden. De er modstandsdygtige mod vejrliget, vand eller hærværk.